ספגטי בולונז
מאת: ד"ר רני פולק
חומרים (10 מנות)
400 גרם פסטה מלאה
זר בזיליקום
חצי קילו בשר עוף טחון
1 בצל
2 שיני שום
8 עגבניות
1 גזר
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
קצצו את הבצל ואת השום.
קלפו את העגבניות וחיתכו אותם ואת הגזר לקוביות.
טגנו את הבצל והשום עד לשקיפות, הוסיפו את הגזר ואת העוף.
המשיכו לבשל עד שהעוף מוציא את כל הנוזלים ומתייבש.
הוסיפו את העגבניות ובשלו עוד 10 דקות עם מעט מים. תבלו במלח, פלפל ובבזיליקום.
צקו על הספגטי.
בתיאבון!